Solen skiner och himlen är blå

Idag blir det fest! Nee, haha! Jonathans band ska spela på Lövhagen så nu sitter jag och väntar på min kära vän Cecilia som aldrig verkar vilja komma.. Eftersom jag ska ta mig en liten cider (kors i taket) så kan jag ju inte köra bil, så det blir till att promenera :)

Laddar ner Sytycd, avsnitt 16-21!! Fattar inte att jag inte har velat se.. MongoMickan!
Nej, nu ska jag ta och fixa det sista, hon borde komma vilken sek som helst.

Kram på er :D



HAHA! Puss på re älskling :*

Rocky och Akeiya

Vaknade upp i morse av att kissarna var borta.. Dom brukar alltid komma upp i sängen på mornarna för att kurra och kela lite men i morse var det heeelt tyst. Läskigt. Så vi började leta; garderoben, under sängen, i deras säng, tvätten, ÖVERALLT, men icke. Så märkte vi att balkongdörren var ovanligt mycket öppen så vi förstod ganska snabbt att dom måste ha hoppat ner fran balkongen, (tredje våningen, ca 10 meter).
Jag fortsatte leta medan Jonathan tog på sig skorna och gick ut. 2 min senare kommer han in med sötnötarna i varsin arm. Han hittade dom i källartrappen som finns på sidan av huset, ena hade legat intryckt med rumpan mot hörnet medan den andra hade stått upp med magen mot hörnet. Skakande av rädsla!!

Nu kommer vi till det roligaste.. Vad har hänt? Har ena hoppat och den andra hoppat efter, eller har båda ramlat ner eller har dom räknat till 3 och hoppat tillsammans? Haha!

Någon som kan svara på det åt mig? Fascinerande iaf att dom höll ihop!


stress stress stress..

Hade en väldigt skön, trevlig och mysig dag igår må jag säga! Tillsammans med trevliga människor så slår det aldrig fel :)

Tryouten var ju det roligaste på länge, kan man inte få vara 25? Snälla råå :D

Nu fick jag bråttom helt plötsligt. Ska inhandla något vackert till min "lilla" pojke som fyller 21 år imorgon.

¤

Kan man få panik/ångest bara av att någon vill visa något på en dator?! Det händer iaf något inom mig som inte är roligt.. Därför fungerar inte blogg och Mikaela så bra ihop.. Blir lite knepigt, men ibland är det skönt att släppa känslorna fria!

Hade kirrat ihop en singstarkväll till min kära vän men när jag smsar henne så har hon dragit. Haha!Jag förstod dock att det var något för hade inte fått ett sms på heeela natten och det är ovanligt. Men det är du värd, du behöver mer av det spontana och bort från datorn och omvärlden.
Vi skulle träffas ikväll men jag vet inte riktigt vad som händer, ryktades om tårta! :D
Vill att du ska veta att det är du som är den starkaste av er, och att det är du som vinner på det i slutändan. Jag tror på dig och finns här 24/7 :)

Jonathan är i Hultsfred med sin bästaste Markus. Hoppas ni har roligt pojkar!

Var och badade idag och skar upp tån så mamma trodde att jag var tvungen att åka och sy eller limma men när vi kom hem (med en handduk och plastpåse runt foten eftersom det blödde så mycket) så tejpade Uffe ihop mig med plåster :)

Nu blev det för mycket dator, orkar inte längre..
Ses om en månad! HAHA..
Nästa vecka verkar bli en rolig vecka, det börjar redan imorogn med en fyra timmars träning med flicksen :D



Ska vi köra på den frisyren i England på tävlingen?! ;P

Vad mer kan man begära?!

Jag har dragit så länge på att ta upp datorn. Vet egentligen inte varför..
(Jonathan säger att jag ska säga att han sitter bredvid och tittar)
Missade ju hela skiten med Hannas birthday, men det fixade sig tillslut. Klart man inte missar en fest.. haha! ;P Kanske ska döpa om oss till älskade-fest-laget.. :S Nej!

Har verkligen tänkt på det här med Eagles 2010. Aldrig har det slagit mig så hårt att folk ska sluta.. Om vi skulle ha ett år till tillsammans (minst!) så skulle vi kunna vara huuuur bra som helst! Alla dessa personligheter som har kommit fram, och all denna laganda. I löööv it! Jag har aldrig känt så här starkt för mina lagmedlemmar (familj) som jag har gjort under den här resan. Kan vi inte bara fortsätta att ha lika kul och åka så till varje träning; ner med rutorna, tuta och skrik, sjung högt och falskt, och framförallt, cirkla i rondellerna.
The fucking circle of LOVE!
Jag har t o m glömt att vi tävlade EM, vi hade så kul att jag inte ens bryr mig om tävlingen.

Ett guld vad är det när vi redan har 20 st guldhjärtan?!

Jag gjorde absolut inte min livs bästa tävling men jag bryr mig faktiskt inte, vill bara ha er kvar allihopa så vi kan flyga ännu högre och nå högre höjder, för jag vet att vi skulle kunna! Kom igen nu, vad finns det att tveka om?!
Vissa har redan tagit sitt beslut, men om du tvekar så kör, ba köör!
Jag ska ta in er nya under mina vingar, lära er allt jag kan så vi nästa år kan ha både sammanhållning och pokaler att pussa på! ;)

Eagles 2009 kommer föralltid att finnas i mitt minne och framförallt i mitt hjärta! <3



Har säkert glömt hälften av vad jag skulle säga men jag hoppas att ni förstår vad jag känner för er ändå..


You know whos the best, us not you..

Nu bär det av mot centrum och lite senare mot Nyköping och EEEMMM! Ska först pynta bilen :P

Var med på tv i morse (svt), så spana in webben ;)

Seee ya!

Puss på älskade Fabestos <3 och Älskade laget!

RSS 2.0