Hundrasjunde inlägget..

En ganska så stor sak har hänt i mitt liv. En förändring som kom ganska så plötsligt men som jag ändå känner behövs. Jag tänker inte langa upp det här, ni som känner mig vet nog, annars så är det bara att fråga så får vi se om jag svarar ;)

Nu kommer det nog bli lite mer bloggande, ska inte lova något dock, har fortfarande massvis att göra varje dag!

Melissa.. fin blogg jag har visst.. ;) haha!

Hundrasjätte inlägget..

Händelse!!

Jag t o m skrattar nu när jag ska skriva. Inte ens speciellt roligt, men aja, nu kör vi!

Jag och Melissa står och väntar på 834an (bussen) idag, som vanligt. Den kommer åkandes och jag tränger mig förbi folkmassan som alltid btw ska stå i vägen när man ska gå fram till dörren. Ser Lovisa (en av tjejerna i laget) stå framför mig och jag kliver på bussen och försöker se mig omkring efter en plats till mig och Mel. "Liten buss, mkt folk, dom här bussarna brukar dom aldrig ta till Svartbäcken" hinner jag tänka innan jag sätter mig ner och väntar på att Melissa ska komma och sätta sig bredvid mig (sitter med ryggen mot dörren).
Hör att dörren slår igen och bussen börjar åka. 
I panik letar jag efter Mel. Har hon satt sig ngn annanstans? Har jag missat henne? Missade hon kliva på? Mkt saker hann min hjärna tänka under dom korta fem sekunderna. Tittar upp mot Lovisa, hon ser lika glad ut som vanligt. Får se att det står 834 på bussen bakom våran buss..
Haha! Jag (vi) har alltså hoppat på fel buss. 
Två sekunder senare ringer Melissa; "Kliv av bussen!!"
Vilket jag gjorde och hoppade på rätt vid nästa hållplats.

Hundrafemte inlägget..

Är lite rädd för vad jag håller på att bli för människa. Känns som att jag stänger in allt i mig själv och bara vill vara ensam i ett hörn och läsa typ.. Sedan när har jag någonsin inte tyckt om att prata, eller sedan när har jag tyckt om att läsa?!
Känner knappt att jag har roligt längre, eller jag har roligt men det är som att det bara är i huvudet, visar det inte så bra och jag är medveten om det.
Vill bara säga till alla i min närhet att jag är väldigt ledsen för det, speciellt till mina allra närmaste.
Jag känner mig bara lugn. Kanske håller på att mogna, vem vet...

Hundrafjärde inlägget..

Tänker egentligen inte kommentera något, eller säga något speciellt mer än att, en liten tår och en stor sten föll idag..

Hundratredje inlägget..

Händelse, händelse, händelse!

Gick med tandvärk för en månad sedan som gick över men som kom tillbaka i onsdags och inte har släppt. Så jag tänkte att jag hör av mig till min bästaste Melissas mamma, Elisa. Och gissa vad hon hitta.

"Inte så konstigt att du har haft tandvärk, du har ju ett stort hål!"

Efter lite tårar om andra saker så kom jag fram till att jag aldrig mer ska gå till tandläkaren i Nynäshamn, t o m aldrig mer till ngn annan än Elisa Rostedt! TACK!! :)

Hundra(ska det sitta ihop?)andra inlägget..

Top 20 Sytycd, jag döör!

Har aldrig gråtit åt ett hip hop nummer ngngång, men tårarna rann.
Contemporary 1; blir bara så glad av att se så mkt känslor och fin dans på en och samma gång.
Tap dansarna; vad ska man säga om koreografen. Haha! Hade jag aldrig gissat.. Men dansarna, jag vet inte. Tror/hoppas lite att det är ngn utav dom som åker först men inte Phillip,han är ju för söt! :)
Jazz; trodde det skulle vara sexy, men naej, kan jag inte påstå. Men grymma dansare!
Contemporary 2; Billy Bell, you are killing me!! :')
Latin dancers; jeaa.. HOT!

Hur många favoriter får man ha?! Haha.. Har väl kanske 5-10 st. LOVE IT!

RSS 2.0