Sooooooooleeeeeen

Nu sitter jag hemma hos m&m's och väntar på att åka till centrum. Vi ska införskaffa oss lite EM saker mm..
Har legat ute i solen hela dagen, Oxnö. Väldans schöönt, somnade dock sista timmen så nu är jag kräfta :D

Träning ikväll, känns bättre än förra träningen när alla tappa greppen pga all kroppsvätska. Fabest ska prova lite nytt ocksa, kul kul! <3

På lördag smäller det!

EMEMEMEMEMEMEMEMEMEMEMEMEMEMEMEMEMEMEMEMEMEMEMEMEMEMEM

1958-2009

R.I.P King of pop; Michael Jackson!



Var lite småförälskad i honom när jag var liten.. thihi.. :$



Vera <3

Egentligen vill jag inte blogga för det är här alla känslor kommer fram så jag säger bara kort och ganska så kallt.
Jag mår BAJS, ska ta bort min finaste vovve och det känns kan jag säga!

Så nu gråter jag så det blir inge mer..


Skönt att det regnar lite tycker jag :)

Vi har städat heeeela dagen! Från klockan typ halv 3 till nu, och det är fortfarande inte klart. Haha, jag döööör! Möblerat om så jag har ont i min rygg :( Men ack så fint det blev, visst älskling? ;)

Snart ska vi äta; kött, bea och waffles med kall cola. Muuummaaa! Och till det blir det Wolverine :D


Så j***a irriterandeee!!

Gjorde ett så långt inlägg och med så måånga fina Skansendjurbilder men sedan när jag skulle publicera så blidde det error så nu orkar jag inte.
Ni får se dom fina djuren en annan dag :)

Härligt välkomnande vi fick...

Tänkte kasta in ett inlägg såhär mitt i natten innan det är filmtajm! :)

Var på tvinspelning i helgen, var väldigt roligt. Kändes som att det var värsta grejen efteråt, får vi säga något till någon att vi, av fyra st, gick vidare till semi?! Det fick vi som tur var! Hade varit jobbigt att hålla sig till september då det börjar sändas :S Iaf, vi gick vidare. Hade tre st som vi tävlade mot; tjejen som imiterade röster (i det här fallet Britney och Mariah Carey), lille sötnosen, hunden, Czar (?) med matte som gjorde fin fina konster och han som vi då mötte i "finalen" av det här programmet, mannen som jonglerade med motorsåg och slukade svärd (fejk). Mycket parenteser blev det (stavas det så?) ;P

Imorgon ska vi då ta och göra sista delen av programmet, så snart får du börja träna ;)
Och sen ska vi ju även komma på några fina meningar och kanske lite rörelser till några andra som också är i behov av mig och min kära Melissa. Mixa musik ska jag göra också. Igen!

Nej, nu orkar jag inge mer. Dålig update av Malmö, men det kommer mera skoj!
Until then, Natti natt!

Bl. a när vi kom till malmö så möttes vi av det här, fast dom hästarna kom emot oss på trottoaren!!


I am famous...

Nu har jag precis packat klart, åker ju till malmö ikväll med älskade Fabest, minus våran sara och plus tesseres. Ska spela in för ett barn tv-program imorgon, Bopster (tror jag att det hette), ska tydligen vara som Talang fast med barn :) M&M, glöm inte TP!! Karolina ska ju få visa sina talanger på tåget ;) Tar ni kortlek?!

Jonathans kära mor fyller år idag så vi är påväg dit och ska fira henne lite. Måste bara vänta på att Jonathan ska spela klart sitt idiotiska tvspel, UFC. Hur i helvete vill man slå varandra tills blodet sprutar och knocka han så han deckar???!! Jag har aldrig förstått mig på det och kommer förmodligen aldrig göra det heller..

Nu ska vi åka, första stoppet Kvantum -Godis, andra macken -Bensin, tredje plantshopen -Present och sedan bär det av mot Trastvägen i Ösmo :)

Sköt er imorgon på träningen tjejer, varken jag eller Melissa kommer men vi har fixat så ni får en annan som kan hålla koll på er.

Forrest Griffin, el favoriiitooo!


Ge mig styrka!

Jag är så stressad just nu att jag inte vet vart jag ska börja. Det var det här jag pratade om, jag jobbar inte ens och ändå har jag ingen tid!
Måste fixa närvarokorten som tar typ en dag att fylla i.
Mixa musik som iof inte tar såå lång tid eftersom jag är så fasansfullt duktig!
Äta något, har inte hunnit äta frukost än för jag var ju tvungen att läsa ut min bok. "Snälla pappa, nej" har ni inte läst den, gör det! Den är som "Pojken som kallades Det" böckerna, tror t o m att jag reagerade starkare på den här! Grät, diskuterade högt med mig själv och tappade hakan flera gånger!! Jag har ett ex om någon vill låna?!
Ska hinna åka förbi mamma innan träningen och leta poms på vinden. Hoppas att dom ligger där, fast egentligen varför skulle dom? :S Konstigt att saker och ting bara kan försvinna.
Hoppas att Jonathan slutar innan jag måste åka så jag slipper gå ner och hämta bilen på Posten.
Kom på nu att jag måste ju laga dom där nedrans jeansen som jag har lovat att jag ska göra i kanske en månad nu..

Är fortfarande sjuk.. Så Karolina, om du läser detta, vet inte om jag är med idag heller. Vi ska träna till tv saken innan så jag märker då om jag orkar!

Jag vet att det var något mer men kan inte komma på.. hmm..
Aja, såg ju Änglar och Demoner igår. Riktigt bra! Älskar pyssel och knåp filmer. Satt och pratade högt med en smått irriterande Jonathan, eftersom jag HELA TIDEN var tvungen att säga något, och en skrattande Cleo. Jag kunde inte vara tyst, kände mig lite som Elisa, haha, ville gärna berätta vad jag tyckte och trodde :P

Förra gången jag gjorde tv inspelning, Betsson reklamen :)


Känns som att jag går i gelépudding...

Sjuk sjuk sjuk.. Vilken magkänsla man har då! Har varit helt groggy hela dagen. Orkade inte ens sätta i stereon påväg upp till träningen, orkade knappt köra.. :S
Träningen gick bra, grymt av oss att hinna tre lag på fyra timmar. Stressigt, och man har ju ingen koll på tiden alls! Det hade ju inte tjejerna heller, kommer 10 min innan träningen slutar (Amy) ;)

Nu ska jag gå och sova så jag orkar upp imorgon eftersom jag har lovat att jobba vilket kanske inte var så smart såhär i efterhand, men vad gör man inte för att tjäna pengar?!
Ingen träning imorgon, vilket är skönt, så det blir nog lite bio istället.
Får se vad Melissa säger :)



Natti natt på er!

:@ :'( :D (?)

Skulle blogga om en helt annan grej men blev bara irriterad nu!! Idiotmongos det finns, snälla, can't you see what you are doing?!

Aja, tillbaka till vad jag skulle blogga om :) Kollar på avsnitt 5, alltså uttagningen av top 20 i Sy'tycd. Och jag GRÄT över en viss person. Så jääävla söt. Förstår inte hur hon inte kan se? Hon är så hård den här säsongen att jag dör.
Jag har så många favoriter den här säsongen att jag inte kan välja en. Är uppe i 5 nu, och det är bara killar.. Ena är inte vidare men han skulle ha varit om dom bara sagt ja. (med dom menar jag inte domarna, you will see)
Fan vad arg jag blir nu.. haha, jag kollar samtidigt så har hållt på med det här inlägget i typ 10 min nu :P
Bara en går vidare och båda mina favoriter är kvar.
Aja, 3 av 5 inte så illa pinkat! Tror dock att han som inte gick vidare av dom två sista kommer vara gästkoreograf!

Blev ett ganska konstigt inlägg.. Orkar inte läsa igenom allt. Nu vet jag iaf top 20! :P

Kom på här om dagen och har tänkt på det mycket på sistone; hur mycket jag ångrar att jag inte gick DiAmbra linjen. Det var ett år, kunde ha kommit tillbaka till cheeren efter. Hade varit en sådan otrolig upplevelse som inte många får och det känns som att jag tappat så mycket att jag inte kommer få en sådan chans igen. Attans, men vad ska man göra?!
Vissa offrar hela livet för vad dom älskar..


Du kan inte ta mig!

Hatar när hon låter sådär!! Får mig att få dåligt samvete, av vilken anledning?! Jag är fucking 21 år, alla beslut kanske inte är rätt men jag måste ju kunna lära mig av mina misstag. På ett eller annat sätt så löser det sig alltid!

Har så förbaskat ont i halsen, är jag påväg att bli sjuk? :O Måste gå och köpa Defence -dricka och halstabletter. Vad mer kan man knapra eller hälla i sig för att hindra att bli sjuk?
Äta nyttigt, dricka är viktigt mm..
Nu när Greys är slut så måste jag ju hitta något annat att följa. Hittade på min externa hårddisk att jag laddat ner Heroes för ett tag sen, säsong 1 och 2. Så nu är jag på andra avsnittet s1.
Nedladdningen av Sytycd avsnitt fyra blev också precis klart och nu även fem. Körigt!

Lyckades glömma nyckeln kvar i skåpet igår i våran träningshall. Måste ringa dit också och se om dom tagit hand om den. Det är mycket just nu och ändå jobbar man inte.. :S

Blev ett litet blandat inlägg.. Kanske för att jag har liiite mycket på hjärnan just nu..
Take care!

Juste, Melissa har kommit hem från Finland också, yaaaay! Ses ikväll :D

TIGERS

Jävla Lollo fick mig att ladda ner "fired up", någon cheerfilm skrev hon så det är ju såklart att jag laddar ner den. Har skuggat igenom den och jag höll på att dööö. hahaha! Visar ju inte riiiiktigt vad cheerleading är. Dom pratar i programmet, har knappt några rörelser att göra och t o m har samling på mattan, det här sker alltså när dom TÄVLAR! Lyckades dock få syn på hon som har huvudrollen i step up 2 eller är det i center stage 2?! Tror på det sistnämnda :D

Aja, nu ska jag väcka Jonathan så han kan gå in och sova i sängen istället för soffan, men först tandborstning och rensning av kattlåda ;)
Natti natt!

Studentfirande..

Jag vill bara krama dig! Du ska veta hur många som står bakom dig i det här, bara du berättar för oss så kan vi hjälpa dig. Du är som min egna bror; ödmjuk och snäll som få. Så please prata med någon om det så vi får reda på vad som hände.. Polisen kommer ändå ha svar på det inom några dagar så skona oss chocken.
Den bror jag hörde om igår var inte samma bror jag träffade ute. Vill bara hjälpa dig!!

<3


SPAM!

603 mail!!! Heelt sjuukt.. haha. Sorry om det är någon som har mailat mig och jag inte har svarat, kan hända att jag råkat radera.. : /

Känner mig ganska så sänkt och nere. Väntar på att bb ska börja så jag kan sitta här i min ensamhet och bara glo på burken. Dubbelavsnitt dessutom, like it!
Ska nog ta och locka håret också, funtar på att vara snygg imorgon. Nynäsfolket tar ju studenten, däribland min bror. Har gjort grymmaste plakatet, ska lägga in en bild på det så fort jag hittat min mobilsladd!

Karolina, vart är du?! Ringde dig idag och det var dom konstigaste tonerna jag hörde i telefonen. Utomlands gissar jag på :D

Vi har nog aldrig riktigt velat det, men nu så...

Orkar fortfarande inte med datorer, internet och sånt skit. Uscha! Har inte kollat min mail på 3 dagar, härligt, ska bli kul att se hur många mail jag har fått. Jag chansar på 430.. Ni får höra resultatet imorgon!

Bra träning idag girls! Nu fortsätter vi att förstärka ringen ytterliggare, ni som inte var där, jobbigt! Kommer man inte på träningarna så får man inget veta ;)

Nu: So you think you can dance, season 5!!!


:(:):

Ont i magen att jag dör! Vet inte vad som är fel, är man påväg att bli som Nilda eller vad är grejen?! ;)

Våran (Fa)bestaste SARA tog studenten idag, wohoo! Grattiiiis!! Hoppas du får en rolig kväll för i morgon börjar allvaret igen, träning vill säga :D

Orkar inge mer, details tomorrow!

(råkade få texten kursiv, får inte bort det..?)

RSS 2.0