En galen natt

Nu är frågan; Ska jag sätta mig på ballen och sola i någon timme eller ska jag bege mig ner till solariet för att få lite färg? Hmm..

Laddade ner Date night igår. Det var en jättedålig screeninspelning med den konstigaste undertexten, men jag känner att det spelar ingen roll kommer kolla på den iaf. Har ni inte sett den- SE DEN!! Pronto!


Thats life

Ingen bra dag idag. Skulle behöva en stor bamsefamn att ligga i och bara glömma bort allt.. Dig. Oss. Vi. Bara tungt och krångligt allting.. Ska inte behöva vara så. Jag vet att vi kan klara det! Och det jobbigaste av allt; packade upp resväskan alldeles nyss... :'( Bara massa klänningar, shorts, bikinis och cheer stuff.. Jaja! Bit ihop och move on..
Ingen träning på fredag, ska väl kanske gå ut och ta mig en liten matbit på någon dyr restaurang. Jag enar nu när man har pengar, passa på liksom :D


Lucky bitch..

Två filmer på en och samma kväll. Var på bio först med mina finaste tjejer; The bounty hunter. Inte den bästa men den höll mig sysselsatt.. Haha! Såg dock precis Dear John, oj oj oj! Jag grät både genom näsan och tårkanalerna i ögonen. Fan vad fin han är då!!! Channing Tatum, mm mm mm.. Grymt skådespeleri. Äkta.




Nu ska jag gå och lägga mig i Mels säng för tredje natten i rad (är det va?). Myspys <3

Power Cheer Eagles 2010


Mmkejra...

Har fortfarande inte åkt hem efter våran lilla arlanda trip.. :/ Händer nog inte ikväll heller, kanske imorgon!
Nu ska allt som har med den här Usa resan försvinna i mitt huvud och jag ska sikta på SM, för det kommer bli en väldigt viktig tävling!

Ser fram emot dagens träning ska bli hur kul som helst. Eagles, lets do this! <3

Fail..

Den smärta jag känner inom mig är så plågande att jag inte vet var jag ska ta vägen. Vad är det som hänt dom senaste dagarna egentligen? Landslaget som skulle representera Sverige blev hemma. What?! Hade landslaget i hockey stått på Arlanda och inte kommit iväg så skulle dom fixa det på något sätt, ett eget plan kanske?! 
Fanns det egentligen någon som hjälpte oss? Nej.. THANK YOU FOR THAT!! Tack för allt stöd vi fått..
Efter allt slit som gjorts med logga, rosetter, dräkter osv... INGENTING, absolut ingenting blev det med det. Fan vad skoj! KUL!! JÄTTEROLIGT!!

Vi har gjort allt vi kunnat örnar. Fan vad vi har kämpat för det här. Helt sjukt hur många gånger vi gick ifrån att vara glada och ledsna i typ samma ögonblick. Vi bröts ner en liten bit i taget men gav aldrig upp!
Tillslut tog det tvärstopp. Jag var så arg imorse när jag vaknade. Missar effing WORLDS! Åååååh!
Alla vet vad ni ska göra, just do it! Ni kommer ihåg alla datum så kom igen nu. We need this!

SKOJA!!

ETT SKÄMT, precis som jag sa... Tillbaka till där allt började...

Händer detta på riktigt..?

Jag vet verkligen inte ens vad jag ska skriva. Det här är sinnessjukt!! Som adrenalinet har pumpat i bröstet.. Mållös!! Vad händer egentligen, USA IMORGON?! Coaches, vad gjorde vi..?! Haha.. Okej, nu kör vi. Sikta framåt och bah kööööör :D Hoppas på klubb VM så håll allt ni kan hålla ;) (Mohaha..)
Tänkte sova lite nu. Eagles, see you at four <3

Eyjafjallajökull...

Jag har så fina människor omkring mig som bryr sig om mig. Tack söta ni!
Ser ut som att Arlanda har öppnat igen.. Nämen?! :D

Kan någon berätta för mig hur man tröttar ut katter?!! Kan man?! Blir gaaaalen på nätterna när jag ska sova, springer runt och "fixar" för att dom har ner saker och är allmänt jobbiga. Anyone, please?

Dags att klä på sig, barnen väntar. Skönt med bil idag! Thank you Dad :*
Korp ikväll klockan sex sen måste jag ju kolla på pappa när han spelar klockan sju, så packning vid åtta- halv nio.. Braa planering!

Effing lördag...

Ingenting har gått bra ikväll! Verkligen ingenting.. Må det bli bättre nu! Jag kommer krevera snart, den här stressen gör mig galen! Inte så konstigt att jag har haft huvudvärk så ofta nu den senaste tiden. Är väl säkert halsfluss och bihåleinflammation jag åkt på också, sen kommer väl inte det där jävla planet gå på onsdag heller. Hahaha, det är synd om mig nu.. Själv då?!

Nässpray och halstabletter! Känner jag dunk i bihålorna?! :(

Det här skulle bli min första lediga morgon så jag kunde få sova ut ordentligt..... Gick ju skitbra! Vaknade 07.49 med en sjudundrande förkylning. HÄRLIGT! Men jag ska utnyttja min morgon bra iaf; lite Greys avsnitt sitter aldrig fel! :D

Jag tror att det var två saker jag hade att dela med mig av.
Numero uno. I förrgår natt vaknade jag av att min ena katt var leksugen. Jag har ju sällan tid att umgås ordentligt med mina små bebisar så jag fick lite dåligt samvete över att jag är borta så mycket. Så självklart började jag leka med honom (02.30) så han skulle bli glad och tycka om mig igen! Haha.
Numero dos. Igår när jag gick till tåget så var det en liten folksamling i backen ner till stationen. Alla stod och tittade upp mot ett högt träd. Och där i trädet så var det fem eller sex ekorrar som sprang runt och hade roligt. Jättesöta! SÅ MÅNGA, I SAMMA TRÄD, LEKER TILLSAMMANS- ovanligt att se!

Och sen kan jag ju meddela att jag åker till Amerikatt på onsdag :D På onsdag liksom, det är typ imorgon.. Som vi har längtat! Har känts så långt bort men nu så ba pang har det kommit till oss. Wiiiiiie

Fick precis en guldmedalj i huvudet, SM 2009. Varför håller flickan en nyckel i handen?!? :/


Team Sweden 2010 World Championships

Tjolahopp! Precis hemkommen från genrepet. Det var ett bra genrep- lugnt och skönt.

Nu ska jag krypa ner i sängen och titta på Greys. Vill egentligen se film; Flickan från ovan. Men det får bli en annan gång. Kanske på planet till Usa, för visst har jag nämnt att jag ska dit?! ;)

Natti natt

 

1 + 7

Är hemma. Igen. Sjuk. Igen. När fan ska den här onda cirkeln ta slut?! Hemma tjänar man inga pengar.. Hate it!!
Kan ju berätta om min lilla tågresa igår eftersom ni insisterar på att höra.

Allt är frid och fröjd på morgonen, mår hur bra som helst. Innan tåget kommer tar jag fram min smörgås och börjar äta på den och forstätter äta när jag hoppar på. Efter ett tag känner jag att nej, det här blev för mycket, allting har bara blivit som en stor degklump och lagt sig i bröstet (Pågenlimpa har en tendens att göra det). Tänker att nu skulle jag vilja skölja ner med något men nej så smart var jag ju inte att jag tog med det.
Efter ett tag börjar jag må illa. Försöker att inte tänka på det och ska hitta något intressant att läsa i tidningen, men vilken sida jag än bläddrar till så dyker det bara upp äckliga bilder så den där tidningen hade jag bläddrat igenom på två sekunder! (Undrar vad folk tänkte runt omkring).
Det blev bara värre och värre men jag ville härda ut, som vanligt, och ta mig till jobbet iaf. Hade ingen aning om var jag var men tänkte att om nästa station är Hemfosa så hoppar jag av, precis när dom säger "Nästa Hemfosa" kommer jag på att jag har tuggummi. (Tar alltid bort mitt illamående), så jag trycker i mig ett och tuggar frenetiskt. Hoppar alltså inte av eftersom jag inbillar mig att nu ska det bli bättre... Nej... Kommer till Tungelsta, går av tåget och försöker se vanlig ut... Ringer till mamma samtidigt som jag lägger en pizza bakom ett träd!
-"Men lilla gumman spyr du?"
-"Mamma kan du hämta mig? Jag är i Tungelsta"
-"Jag kommer direkt"
Sicken mamma man har!
Så jag börjar gå och lägger några spår längs vägen till mamma kommer.
Har inte mått dåligt sen dess, man blir ju lite matt of course, men inge mer så jag ska höra med coaches och se vad dom tycker om kvällens träning.

Nog om det!
Ville ha frisk luft igår så jag var ute på USA-resa-inhandling. Handlade resväska, tomma 100 ml (egentligen 75ml) flaskor och tandkräm blev det. Ska göra mig en lista på vad som egentligen behövs, men det viktigaste var resväska så nu är jag redo!

U S and A here we come!
Sa även till min vän häromdagen att jag skulle vilja tatta mig i NY. Sa att jag skulle göra deras klassiska I <3 NY. Fick en konstigt blick tillbaka... Vadå, skulle det inte vara fint?! Ett minne för livet :P


Solen skiner och himlen är blå

Fridays igår var hur mysigt som helst; god mat, god dricka (fick vi i oss två liter pepsi var eller?!) och trevligt sällskap! Firade finaste Melissa på hennes 23 års dag :)

Kollade precis in mina söta flickors blogg, dom är helt underbara! Haha :D

Nu blir det god middag och sedan grym träning med Älskade laget och självklart bästaste Fabestos.

Imorgon blir det sushi och Alice, wiiiiie!!


RSS 2.0