Haninge Power Cheer & Dance

DM 2010

27/3
Fabest 5ive - GULD
Isabelle- SILVER
Ida- GULD
Eagles- GULD

Eagles- MVP

28/3
Cats- GULD
Juniors- GULD
Allstars- GULD

Allstars- MVP

Jag är stolt som tuppen!
<3





Torsdag, Fredag, LÖRDAG

Fan vad jag är grym på att blogga, håller ni inte med mig?! ;)

Sitter hemma hos Rostedts och väntar på att någon ska komma hem.. Haha! Nej jag har Vincent och Elisa här. 
Jag luktar typ mat från jobbet känner jag; messmör blandat med fisk (?), uscha buscha! 

Såg precis klippet från Aftonbladet när Paolo tappade kontrollen, lite uppblåst tycker jag med tanke på att jag stod knappt en meter ifrån när det hände. Mycket onödigt gjort av honom men så farligt var det inte!

Går fortfarande runt och funderar på vad jag ska skriva.... :/ Hmmm... Eller ska jag bara skita i det?!

DM vecka nu, yaaaay! Som jag har längtat!!!! Bara tre dagar kvaaar :D

...

Sitter just nu på ersättningsbussen till Vh. Alltid något fel med tågen, spåret, signalerna, ja you name it! Bussen skulle egentligen bara gått till Ösmo men sötaste bussis struntade i det och körde hela vägen upp till Västerhaninge, där tågen (konstigt nog) nästan alltid går som dom ska!

Känner att det kommer bli en bra dag! Idag blir det dansa av, "Who do you think you are?!"

Take care!


Prestige Worldwide wide wide wide...

Jag ligger i sängen och har Step Brothers på i bakgrunden, tänkte skriva ett citat men har kommit till den delen i filmen där ALLT är roligt så det gick inte! Haha. Jag älskar den här filmen!! "Pamn. Pand. Panm. Pamm." Hahaha, råkade vara där just nu.

En okej skön dag idag. Fick jobba en timme längre på jobbet men det var iiiiingen faara aalls :) Hann med en skön promenad ute som avslutades med McDonaldsmat innan träningen började. Bra träning för både Seniors och älskade laget! Kan DM bara komma nuuu?! Genrep först, sedan köööör vi!

Håller på att ragga fram en bil till lördag när våran roadtrip ner till Borås bär av. Någon som sitter på en bil som är bra, säker och lite större än en Golf?! Tar emot alla förslag! ;D

Dags att sova. Natti natt, sleep tight!

10...

Goder morgon!

Sitter på tåget påväg till jobbet. Somnade relativt snabbt igår men när jag vaknade i morse kände jag att jag inte riktigt fått den vila som jag behövde.
Hur kommer det sig att man väljer kläder på kvällen men sedan på morgonen så orkar man inte sätta på sig dom utan väljer istället mjukis? Man ska ju ändå sätta på sig kläder så vad spelar det egentligen för roll. Sedan när man har packat i ordning allt, borstat tänderna och är påväg till jobbet så börjar man ju piggna till och tänka att varför kunde jag inte tagit dom kläderna som jag valde? Än en gång ser man ut som en mjukisbjörn bara för att man är lite trött när man vaknar.. Uh uh, det ska bli ändring på det! Iof ska jag inte klaga, mjukis är bäst!

Idag är det träning, Eagles och Sr tillsammans :) Gjorde dock illa mina armbågar ganska så rejält igår så får se om jag kan göra llt idag :( Konstigt egentligen hur adrenalinet får en att inte känna något..

Nej nu sitter jag bara och flumskriver. Take care!

Har så många bilder från igår så måste använda alla :P Bästaste Miras!


Talang = Fabest

Nu är jag on my way home! Det har varit en lååång dag så det ska bli skönt att få sova. Avslutade dagen med en glass på Donken med Fabestos brudarna och älskade laget + CoachK. Sedan helt plötsligt så stod mamsen och bror min mitt framför ögonen på mig :D Värsta surprisen!

Känns som att jag inte gjort annat än bloggat idag, ni har väl läst om våran händelserika dag?! Bra ;)

Natti natt på er :*



Who are you?!


Nästa Haninge...

Sitter på tåget och väntar på mina bästaste tjejer. Har jag berättat vad vi ska göra?! Fabest alltså? Haha!
Har med mig min dator idag så vi kanske bloggar ett och annat inlägg i Nationalchamps bloggen. Håll koll där på updates :D

Puss så länge!
Lägg märke till mina solisar (under min jättefina snelugg) det är sooooool ute! Känner jag våren komma?!


Ville bara säga att Fabest ska vara med på Talang!

Så nu vet ni det :D Puss och godnatt!


Det är ju för effingen imorgon! Talang alltså ;P

Ett blogginlägg såhär på morgonen.. Nämen vad roligt!

Mina katter lever ju loppan i mitt rum, tidspunkten spelar ingen roll! Jag vaknade av att Akeiya hoppade från min översta hylla och landade rakt på mitt bröst. Ingen respekt har dom att man ligger och sover!

Har jag berättat att Fabest ska vara med på Talang?! :D Haha! Ska bli skönt att få sätta på sig dräkten igen och skapa lite bättre minnen det här året, eller rättare sagt avsluta det bättre... "Ta i trä"
Puss på alla underbara som kommer dit och hejar!

Nej, nu måste jag göra mig i ordning. Jobb om en timme. Park, here I come!


Hittade den här bilden i min gamla dator. Alltså griseknoen när hon var liten bebis :)


Mickan Bitch i allra högsta grad

Nu har jag äntligen blivit klar med allt som stört mig under alldeles för lång tid! Kan kanske börja vara lite trevlig mot min omgivning igen.. Har bara en sak till som gör mig lite bekymrad men det löser sig ikväll förhoppningsvis!

Sitter i mitt rum och tittar på Thumbelina. När jag var liten så kände jag mig som henne... :)

Idag kom jag på en anledning till varför jag går runt och är så "deprimerad". Jag blir så ledsen för det känns som att jag hela tiden är själv och aldrig hinner träffa någon och bara ta det lugnt. Åker 7 på morgonen, jobbar till halv 5, träning börjar 5 och hemma till 10 och då är det bara att gå och sova, lite halvtråkigt sådär..
Men det är inte det som gör mig deprimerad, det är att jag är så instängd i mitt rum. Har ju flyttat hem igen, vilket betyder att allt som fick plats i en 1,5 står nu i ett liiiitet rum. Det är jag och mina två katter och jag kan bara tänka mig hur dom mår när dom är intryckta här (eftersom bror min är allergisk). Allt är så litet och intryckt med tusen hårstrån överallt!
Missförstå mig rätt, skönt att bo hemma igen, men om jag bara inte hade alla dessa saker och mina två underbara att se efter. Sedan är jag faktiskt 22 år och har bott själv i nästan 3 år.. Måste försöka hitta något snart!
Ingen som sitter på en lägenhet någonstans?! Haninge kanske..? :)

Träning snart. Kom på härom natten att jag skulle bli vig, bra Mikaela efter 15 år, awesome!! Nej men DM och VM ligger och trycker runt hörnet men först Talang, Nu kör vi!!


RSS 2.0