Nittiosjätte inlägget..

Balett idag! Swanlake. Första gången jag ser den här finaste typen av dans live.

Ingen dålig namnsdagspresent inte ;)

Nittiofemte inlägget..

Kände nu att det här med blogg inte är min grej.. Eller iaf inte en daglig blogg, kanske ska använda den som månadsblogg. Mkt trevligare, dock väldigt jobbigt att komma ihåg vad som hänt. Nej, en "händelse blogg", där har vi det.

Har inte hänt så mkt.. Hahahaha! Bra det gick..


Nittiofjärde inlägget..

Så jävla mkt stress med dator. Kan folk bara inte börja smsa??! Jättetrevligt tycker jag. Skaffa comviq/tele2 och smsa mig hur mkt ni vill!

Trött är ordet som sammanfattar min själ just nu. Och ledsen för att jag inte kommer få vara med på lagkväll. Men men.. What to do när man har en mormor som ska envisas med att bo i Skåne!?

Punkt. Slut. Godnatt.

Nittiotredje inlägget..

Min dator har ju inte funkat dåra.. Kan vara en liten anledning till att det inte hänt så mkt. Iof har det inte hänt så mkt i mitt liv heller. Träningarna har ju börjat så det är väl det enda trevliga!

Har varit sjuk hela veckan.. :( Jag känner mig så dum när jag är sjuk, som att jag sviker typ hela världen och alla tycker att jag är en nolla som inte kan bita ihop. Jag får så dåligt samvete! Förlåt, kan inte hjälpa det :'( Febern har stigit sakta men säkert och magen ska vi inte ens prata om! Turbulens... :S

Nu ska jag kurera mig med en liten frukost, täcke och en film...

RSS 2.0