HejHejHejHejHejHejHejHejHej

Har inte suttit vid datorn på heeeela helgen, känns jävligt bra må jag säga!! Ska inte göra det nu heller för nu blir det banan, fingers, chokladsås med banansmak och GRÄDDE, MUMMA!

Fabestos <3



Genrepet innan SM, söta sara ville bara göra en gång med sin mage och det gick ju bra ;)
Attans att vi inte filmade förträningen, bästaste va dom alla!

R.I.P Fabest 5ive <3

Då var det klart. FAN att vi inte fick visa på tävling vad vi egentligen kan! Vi vet flickor och den vetskapen värmer i hjärtat! Melissa sa något idag som jag verkligen inte tänkt på, vi var så fokuserade på EM att vi missade tåget dit.. Det här var verkligen SISTA gången Fabest tävlade och vi tänkte inte ens på det. Helt sjukt! HEEEELT SJUUUKT!

Miis Lööövs Uss!
Mindy, Melissa, Nilda, Sara, Mickan- (Fa)best!



Forever MVP's!


You disappointed me today! Jag vet att ni kan och att ni vill, varför inte bara visa det?!

EMEMEMEMEMEMEMEMEMEMEMEMEMEMEM

Har hört att det kommenterats lite om mitt inlägg och det är faktiskt något som jag inte tänker ta bort för jag står för det.
Kanske bara säger det på ett hårdare sätt än vad någon annan säger/tänker.
Jag vill absolut inte klanka ner på någon för jag tycker att alla föreningar gör sitt yttersta och det är kul att se att så många i cheer- Sverige har utvecklats så mycket som ni gjort!
En guldstjärna till er som vill och vågar!
Fabest tabbade sig och det står jag/vi för. Vi vet inte vad som hände men ibland går det inte som man tänkt sig. Alla lagen på SM förtjänade sina platser, sen att det blev som det blev för oss, shit happens! Vi ville det här så gärna, bara att få ta oss till EM och där satsa på den högre valören. Eftersom vi hade samma poäng som vinnarna förra året så vet vi att vi ligger där, så allt det här känns väldigt tungt!
Jag satt precis och läste Melissas blogg och alla fina kommentarer folk har gett och då kände jag direkt klumpen i halsen och hur ögonen började vattnas. Satt och tänkte tillbaka på alla ni som kom fram till mig efter tävlingen och bara var helt underbara, ni är så fina människor! :)

Vill bara säga till vinnarna i Fabest klass att ni satte erat program, väl utfört, ni förtjänade guldet.

Igles, vad ska jag säga om oss då?! EM, here we come!! Ska bli kul med lite nytt och fräscht.
(Cleos fina stämma) "waatch oooouuut!" ;)
(Hildegards stämma från SM 98, INDIVIDUELL) "You're looking at number ooooone!"



See ya!


..så var helgen förbi!

Jag tänker inte göra ngt långt inlägg och det här blir inte det sista inlägget heller. SM gick av stapeln i helgen och vilken JÄVLA HELG DET HAR VARIT!!!

Eagles, GULD!
Fabest, erat bästa är vårat sämsta! ...eller hur var det nu?! ;)
Falcons, mina sötnosar, GULD och MVP!
Jag känner mig ganska lyckad som tränare måste jag säga för på ngt konstigt sätt så har ni alltid lyckats kamma hem guldet varje gång ni tävlat! Det är fan i mig inte många som har.. För visst är det så, ni har väl vunnit varje DM och SM sedan ni började tävla? Eller har jag förträngt ngt..? :P

Aja, mer tankar om helgen kommer later, nu GREY'S!


Ciao!

SMSMSMSMSMSMSMSMSMSMSMSMSMSMSM

Oh my lordi vad jag har haft mycket att göra känns det som. Och jag är fortfarande helt stressad och uppjagad i skallen av vad som måste fixas typ NU, innan jag ska åka till Mel.

Igår hade vi spa dag, såå skönt! Badade, bubblade, åkte rutchkana och bara myyyste :) Cleo slog ju rekord i den där jävla banan hela tiden! Jag åkte först varje gång så då lyckades jag med rekordet men sen när hon kom sist, skrikandes så var det kört. Flickebarnet åkte fan upp på trappan!!! Borde göra längre stoppsträcka.
Sen gick vi ut på en två timmars promenad på kvällen; jag, Jonathan unt Marcus och tog massvis med bilder.

Läste precis att det finns pool på hotellet så det blir nog bad idag också, wohoo!! ;D
Nej nu ska jag börja packa, herregud, ska ha med mig så mkt och kommer säkert glömma hälften.



Buh bye now!


Chips, Choklad och Defence!

Lite trött nu då efter dagens bravader. Jobb 7.30-16, cyklat i regnet, och sedan direkt in till stora staden med Mel för att förbereda oss lite bättre inför den kommande helgen.
Sova nu, måste få all sömn jag kan få inför genrepet imorgon! WOHO!

Natti natt!



Jag har ju typ huuuur många bilder som helst, så en varje dag!

Winners never quit and quitters never win

Mitt gudbarn fyller år idag, Grattis sötaste Elsa! Hoppas du får en bra dag och massvis med roliga presenter. Jag är ledsen över att det har blivit som det har blivit, but thats life... :(

Hade en rolig kväll igår at Rostedts place. Eurovision, mat och äppelpaj med vaniljsås. Folk röstar så konstigt, det blir aldrig som man har tänkt sig. Vart hamnade Sverige 5:a from the bottom visst?! Men kul att det är i Norge nästa år :D

Hade träning igår med fabest, we know we can do this ;) Lärde även ut pojken + hans bff hur man voltar. Antingen så är man en jäävligt bra lärare eller så är det dom som har det i sig. GOOD JOB! See you lördagar at 5 ;)
Träning ikväll med Eagles, Fabest och flicksen. Ska bli kul, sista innan genrepet.


Nu:  Americas best dance crew!


Gud eller vad..

Alltså jag är så jävla bra, visst Karolina?! Ni ska se min skiva Eagles, ingenting kan stoppa oss nu, C.S.H.F.H.T.B.E 4 ever!

Satt och tittade på tv idag och mina katter sprang runt och jagade varandra, som vanligt, och visst att dom brukar springa förbi en och på en men dom tog fan priset idag! Jag ser hur dom tar sats och springer upp för soffan och rätt var det är så har båda katterna sprungit uppför min arm och över mitt ansikte och nerför den andra armen. BÅDA TVÅ! Sen stannade dom tvärt, som dom alltid gör, och typ kommer på att oj det där var nog inte så snällt, går sakta nerför soffan och fortsätter jakten. MONGOS!! Nu ligger dom helt utslagna och snarkar..

Jag sitter och väntar på att mamma ska ringa, vi ska ta en promenad med Vera. Hon ringde för en timme sedan och hon brukar vara ganska snabb på att komma hit så jag tänkte att jag hinner nog inte ett avsnitt till på Greys, men jo det hade jag ju hunnit, gott och väl!

Träning later utan min BFF! :( Vet inte om jag ska gå, har sagt till karolina att jag inte kommer så får se hur jag gör.. ;P Hoppas du får kul på din Swanlake, you deserve it, efter 2 år av olika bokningar.

Jag höll på att dö när jag såg den här scenen. Brukar inte skratta högt men My God vad dom var söta! (Vet att den ser ganska sorglig ut..)


Have a nice day!

Drömtydning

Har läst lite om drömtydningar nu, jätteroligt! Jag hittade på aftonbladets hemsida där det stod drömtydning om djur.

"Djur: Om du drömmer att du blir attackerad av vilda djur och lyckas skrämma bort dem, betyder det att du kommer att skaffa dig vänner, som hjälper dig att komma upp i världen. Om du blir biten av ett djur måste du se upp med en falsk vän. Att höra djur varslar om en ekonomisk vinst."

Sen fortsatte jag läsa eftersom det verkade intressant och kommer då till o, ormar..

"Ormar: Att se en hopringlad orm i drömmen är ett varsel om fara och fängelsestraff. Det kan också vara ett tecken på sjukdom eller hat. Ser du en orm ligga utsträckt betyder det att din hustru bedrar dig. Drömmer du att du dödar en orm kommer du att triumfera över dina motståndare och alla som avundas dig. Om du drömmer att en orm försöker bita dig i fötterna är det ett varsel om svartsjuka och avund. Lyckas ormen bita dig väntar sorger och besvikelser. Att se en orm eller hydra med sju huvuden är en förvarning om frestelse och synd. Om du slåss med ormar i drömmen kommer du att besegra dina fiender. Ser du många ormar i drömmen kommer du att bli lurad av en kvinna."

Jag litar på det här.. ;P 


Snakes in a house..

Precis varit ute och gått i värmen med mor och hund, mycket trevligt såhär en torsdags morgon/förmiddag. Börjar bli lite rastlös nu när jag inte jobbar, blir bara tröttare och tröttare.
Nu kom jag på vad jag drömde inatt! Hahahahaha, omg.. Har drömt om ormar förut, undra vad det kan betyda, någon som kan tyda drömmar? :D

Hela släkten var med, vi skulle sova i någon/t stuga/hus men det fanns inte tillräckligt med sängar så vissa sov på madrasser på golvet. Jag var en av dom och min lillebror låg bredvid mig. Det var han som upptäckte en orm först, den kröp på honom och sen bara försvann in under sängen. Efter ett tag när alla var påväg att somna så kände jag att något kröp i min sovsäck, mycket riktigt en orm! Jag fick panik, tar tag i ormen och typ vrider "kroppen" åt olika håll och skakar den. (Haha, ser bilden framför mig). Skriker på mamma och hon tänder lampan och där står jag med en orm i handen som ser ut som ett gem när man har vecklat ut det.. :S
Ett litet hopp till nästa scen.
Jag går in till min kusin, som jag märker ligger på typ 10 madrasser och kollar på tv, käkar snacks och pratar med hennes lillebror. Hon och jag är lika gamla. Jag berättar för henne vad som hänt och hon erbjuder sig en plats bredvid henne i sängen. Efter ett tag hör vi hur det slingrar, hur man nu hör det, på golvet överallt i rummet. Vi är alltså omringade av ormar. Jag börjar leka karatekid eftersom jag vet hur man dödar dom. HAHA! När jag står där och försöker rädda min släkt så kommer mormor och morfar hem, och då visar det sig att det är deras hus. Dom tänder lamporna i rummet och där står jag med typ 10 ormar i händerna som ser ut som gem........
SLUT!

Någon som kan tyda drömmen åt mig?! :P



It ain't over until I say so <8-D

Genrep om less than a week!! Det är sjukt hur fort tiden har gått, men ändå väldigt långsamt!
Är vi redo att visa cheervärlden vad vi kan Igels?! Hell yeah!! Ska bli så kul, känner mig laddad faktiskt, nu ni.. Mohaha!

Men känner mig ändå konstig inombords, tom på ngt sätt.. Har börjat tänka i banor som jag absolut inte ska göra just nu, kommer inte göra det bättre för någon så stop it!


Aja, bjuder på en bild. Eagles '09, You better WORK!
 

C.S.H.F.H.T.B.E 4 EVAH!!!


¤ (<--ska försetälla en sol)

Ge mig sommar!



Kollar igenom gamla bilder så kommer säkert fler som jag vill dela med mig av ;)

M&M

Sitter på mammas jobb och "jobbar", har inte gjort något på säkert 1 ½ h. Duktig jag är! Känner mig inte motiverad till någonting, har inte gjort det på ett tag. Vad är det som händer? Kroppen kanske förbereder sig på vad som komma skall på SM, kanske kommer få ur mig så mycket känslor då att dom är borta för tillfället för att laddas upp.. :S Konstigt sätt att tänka men när man inte har så mycket annat att göra så snurrar tankarna.
Hur ska det gå för alla? Min cheervärld är för tillfället lite omskakad, händer ganska mycket nu. Man kanske ska ta och lugna ner sig lite och göra det bästa av situationen, ta tiden som den kommer. Ska bli skönt med träning ikväll, känns som att saker och ting börjar släppa för mig, börjar dock bli lite ringrostig. Haha!

Börjat tänka en del på framtiden. Lite läskigt faktiskt! Mitt liv står just nu bara still, händer ingenting. Skulle vilja ha en rutin på min vardag och som den ser ut nu så är sängen/soffan en stor del av den. Ge mig bara ett jobb!!! Lite jobbigt att man inte har säker inkomst när man sitter på en lägenhet och en familj att försörja.

Det här blev djupt, var ju inte riktigt meningen. Skulle bara lägga in en bild som jag tycker om!


Bio ikväll Mel, eller vad säger du? :D


<3

Har varit väldigt trött idag, nästan känt mig på gränsen till sjuk. Känns inte så kul med tanke på att det är SM nästa vecka.. Ska nog ta och defencea mig ordentligt nu!
Har varit en riktig hemmafru idag, lagat mat med förkläde, städat, tvättat och allt på en och samma gång. Jonathan kom hem en snabbis mitt i och skrattade lite åt mig :)
Seg träning men vad ska man göra när man har så mkt att prata om?! Vi lägger i den högsta växeln nästa vecka så den här veckan blir återhämta-sig-veckan.
Många veckan på en mening..

Hände ngt riktigt roligt alldeles nyss men får inte säga, haha!

Kollade igenom gamla bilder här om dagen och hittade den här och som grädden på moset (skitäckligt) så pratade jag även med våran Peter idag!



Måste ju även lägga upp en fin bild på la fabeestoo!
Lets do this :D



Älskade laget!

Hemma från ännu en underlig träning. Att vi lyckas älskade laget! Börjar bli lite retsamt.. haha!
Ska ha mysis med familejn nu :P

puss och kram på er, en extra till my favourite (fa)base!

Söndag

Sitter här nyduschad och naken i min soffa och funderar på vad jag ska skriva om gårdagen. Trött kanske är det rätta ordet att sammanfatta den med. Steg upp vid halv sju-sju och läggdags vid ett efter en mysig filmkväll med el Jonathano.
Bilen är ju typ bättre än ngnsin, haha! Har aldrig gått såhär lätt att växla och framförallt så får man i backen nu på första försöket, yaaaay!!
Är lite frustrerad och arg just nu, men det går väl över I guess. Känns lite tungt och jobbigt fast egentligen så är jag glad.. :S
Träning ikväll med älskade laget, fabesto och med flicksen, ska bli kul!
GLÖM INTE KLÄDSELN!!! (som att ngn läser min blogg, hahahaha)

Nu ska jag ta och ringa Karolina sen blir det nog kanske ett avsnitt av Grey's, season 4 avslutades ju så jobbigt att jag bara MÅSTE se mer!

"vilket drama det är där inne" (Cleo var det va?)

Idag har jag kört tre olika bilar, helt fantastiskt roligt!
Attans att jag inte fick köra Lollos, hade varit kul!
Dagens träning var ju... intressant... haha!
Jag fick chansen att ta på Karolina lite extra mkt idag :P
Hoppas allt är ok med alla! En liten extra tanke till Lollo, hoppas allt går bra och att det inte är ngn fara! Vi diskuterade faktiskt det här i bilen och vi är mkt glada över att det är du!
Du är en fighter och det är inte många som skulle klara det :)

Måste ju även tillägga att en av bilarna jag körde tillhör min kära coach Karolina, som ALDRIG låtit ngn annan köra den!
(jag kör så tar du ratten ifall det skulle behövas..) Hon är rolig hon! Puss på re'

Har även hittat ett fel till på min kära bil, så skroten nästa.... Orkar inte längre! :( BAJSBIL!!!!!

Nej men IGÖÖLS! Kan bara gå bättre nu så nu kämpar vi gärnet dom här sista träningarna! Kan bli bra det här tillslut ;)

we are FABEST, who are you?

Det är JÄTTEROLIGT det här med psykning, folk tar verkligen åt sig.. Mohaha!
Min mamma ringde precis och var lite upprörd över att det fortfarande inte lottats till SM. Brukar det ske så här sent?
2 veckor kvar och vi har fortfarande inte fått några tider.. :S
Idag är det träning; Jr stunt, Fabääst och Eagöls. Ska bli kul, känns som att alla är laddade till tusen!
Jag och min bff, Melissa, satt och pratade lite igår och vi kom fram till att Fabest är jävligt duktiga nu inför SM. Ungefär som vi var inför EM förra året, väl förberedda. LOVE IT! Nu är det bara att nöta, nöta, nöta!!

Ni som inte trodde/tror, YOU WILL SEE!! hihi..

Hello again!

Såg gamla bilder på mina katter. Kan ju berätta att min ena katt har vuxit och blivit en hane.. Så nu har jag en hane och en hona... Lycka Till!

SM psykningen har satt igång.. MY GOD! haha. Jag håller mig alltid utanför men på ngt jävla sätt blir mitt namn alltid indraget. Det roligaste var en kommentar som jag läste i en blogg.. Ngn som började hacka på Eagles toppar, om att det ser tungt ut för att vi typ är oviga..
Fine, jag kan ta att jag inte är vigast i världen, men det finns fan mer än att bara dra saker..
Du ska komma upp OCH ner snyggt, baskets, pyramider.. Kom när ni ligger på min nivå!!

Finns TUSEN saker som jag skulle kunna säga till folk om deras program och hur dom utför det, but I choose not to!

Var finns stoltheten människor??!

Vill även säga att jag tycker att POWER, efter att ha sett DM dvd'n, var jävligt proffsiga på prisutdelningen!
Bra jobbat med filmen Dynamites, kul och annorlunda filmat!


RSS 2.0